dilluns, 4 de maig del 2009

Presentat el nou Pla de dinamització comercial de la Unió de Comerciants de Santa Bàrbara

El passat dia 23 d'abril, la Unió de Comerciants de Santa Bàrbara va presentar el nou Pla de dinamització comercial 2009- 2011. Aquest pla, elaborat conjuntament amb l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Bàrbara, té com a objectius principals enfortir el paper de l'associació en la dinamització comercial del municipi i en la projecció d'actuacions i activitats de foment i desenvolupament comercial, local i regional.

Cal tenir present que, de l'any 2002, no s'elaboraba cap pla estratègic per desenvolupar tasques de dinamització comercial, pel qual es feia evident la necessitat de disposar d'una nova eina que permeti a l'associació encarar el futur amb una sèrie d'aspectes prioritaris que s'han de portar a terme en els propers dos anys.

Entre altres temes, es va tractar la difusió de l'associació a diferents mitjans, la definició de la junta directiva com a motor de les activitats que es realitzen o l'aplicació de noves activitats per tal d'augmentar el paper d'aquesta associació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada