divendres, 19 de juny del 2009

Jornada "Aprofitant les oportunitats de la xarxa envers les Pimes"

L’Organisme Autònom Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona organitza la jornada Aprofitant les oportunitats de la xarxa envers les pimes”, que tractarà sobre els avantatges de l’ús de les noves tecnologies en l’activitat empresarial a fi de millorar la competitivitat i fomentar la creació, consolidació i creixement de projectes empresarials en l’àmbit local.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer diferents casos d’èxit sobre l’aplicació de les TIC en les activitats empresarials locals, així com explicar els beneficis d’internet i les ajudes existents envers les noves tecnologies, a fi de dinamitzar l’economia del territori del Camp de Tarragona.


Aquesta jornada va destinada tant a personal de l’àmbit públic (electes, tècnics i tècniques de promoció econòmica, assessors i assessores de persones emprenedores) com privat (emprenedors i emprenedores que volen crear la seva pròpia empresa o pimes amb projectes en funcionament).


La jornada es celebrarà a la sala de conferències de l’Eina del Vendrell (camí Reial, 13-17), el dilluns 22 de juny, a les 9.00 h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada