dimecres, 3 de juny del 2009

Servei online per pimes i micropimes al Consell Comarcal del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre, mitjançant el seu Departament de Promoció Econòmica, col·labora amb el PLA PIMESTIC donant assessorament a les empreses i emprenedors del territori.

El PLA PIMESTIC té com a objectiu principal la millora de la competitivitat de les empreses catalanes mitjançant la introducció i la utilització eficient de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC).

L’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Ebre ha presentat l’aula virtual, una plataforma d’autoformació online adreçada a micropimes i autònoms que vulguin aplicar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en els seus processos de formació. La iniciativa també s’adreça a les empreses domiciliades al Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i als telecentres especialitzats en teletreball de la Xarxa Punts TIC de la Generalitat de Catalunya.

Entre els continguts d’autoformació que es posen a disposició dels interessats hi ha els següents: “Els blocs com a eina de màrqueting per a les empreses”, “Els certificats digitals”, “Tenir una pàgina web? Com? Ajudes de les Administracions”, “Les xarxes socials”, “Contactes professionals mitjançant Internet”, “Utilitzar Internet per avaluar la competència i el mercat que afecta a la nostra PIME”, “L’escriptori remot”, “Recerca de feina”.

El projecte ha comptat amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla Avanza, impulsat pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç.

Els continguts digitals dels cursos a desenvolupar en la modalitat d’autoformació són de lliure accés i gratuïts per a tots els seus usuari. L’accés a l’aula virtual és a través de l’adreça http://www.telecentrebaixebre.cat/moodl



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada