divendres, 26 de juny del 2009

Nous reptes en la recerca i obtenció de capital

L’Organisme Autònom Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona organitza una jornada informativa per donar a conèixer els mecanismes de finançament empresarial als agents socioeconòmics del territori i que comptarà amb la participació de Business Angels Network de Catalunya, d’ACC1Ó, entre d’altres ens públics i privats, els quals ens oferiran una dilatada informació més enllà de les subvencions, ajuts i premis.

L’objectiu de la jornada Nous reptes en la recerca i obtenció de capital” és oferir els instruments i mecanismes necessaris per a finançar la creació, consolidació i creixement de projectes empresarials en l’àmbit local, per tal de dinamitzar l’economia del Camp de Tarragona.

Aquesta sessió formativa va destinada tant a personal de l’àmbit públic (electes, tècnics i tècniques de promoció econòmica, assessors i assessores de persones emprenedores) com privat (emprenedors i emprenedores que volen crear la seva pròpia empresa o pimes amb projectes en funcionament).

La jornada se celebrarà a la sala d’actes del Museu d’Art Modern de Tarragona (carrer Santa Anna, 8), el dilluns 29 de juny, a les 9.30 h.

Per a més informació i confirmació de l’assistència:

Telèfon 977 24 94 88 (Xavier Bonet)

desenvolupament.local@dipta.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada