dimecres, 18 de març del 2009

Benvinguts al Montsià interior

L'any 2004, els ajuntaments de Godall, la Galera, Masdenverge i Santa Bàrbara van signar un conveni de col·laboració per portar a terme actuacions de promoció econòmica i desenvolupament local a la zona del Montsià interior mitjançant la contractació d'un Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL).

L'AODL és programa que publica anualment el Servei d'Ocupació de Catalunya per la contractació de tècnics superiors que coordinin activitats de desenvolupament local. Actualment, el Montsià interior està desenvolupant la segona fase del pla d'acció local (2009- 2011).

Actualment, els quatre ajuntaments implicats estan treballant per la consolidació de nous eixos de desenvolupament que permetin aconseguir un nou reequilibri territorial a la comarca, impulsant noves estratègies socioeconòmiques per a tota la ciutadania.

Creiem que els vincles socials, econòmics i culturals que han lligat històricament als municipis implicats, és una estratègia més que vàlida per crear una nova estructura capaç d'aconseguir nous reptes i millorar-ne la cohesió interna.

Des del Montsià interior, us donem la benvinguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada